;

Jaguar Land Rover își deschide oficial noua reprezentanță la Chișinău

Această nouă reprezentanță face parte din expansiunea rapidă și continuă a Jaguar Land Rover pe piața europeană.

Noul obiect va fi inaugurat de domnii Marco Santucci și Vasili Chirtoca.

  Noul Centru Auto Jaguar Land Rover se află la Chișinău, la adresa Calea Ieşilor 14/1.

Cartierul amenajat, cu infrastructura dezvoltată, devine o destinație populară pentru clienții automobilelor de clasă premium, datorită investițiilor impresionante, de circa 5 milioane de euro.

Sala de expoziții are mai mult de 1000 de metri pătrați și se poate lăuda cu 20 de zone pentru expunerea automobilelor, există o zonă lounge și o parcare destul de mare pentru oaspeți și clienți.

În plus, serviciul de dealeri este asigurat de Centrul Auto cu 11 compartimente. La acest Salon Auto vor lucra per total 50 de angajați.

Președintele DAAC Hermes Vasili Chirtoca a spus: "Acest Centru Auto excelent din Chișinău le va permite clienților noștri sa aibă acces la nivelele de vînzări de clasă premium şi la deservirea Jaguar Land Rover. Sîntem mîndri de cel mai mare Centru Auto al nostru din Europa de la ora actuală".

Clienții vor putea primi acces la întreaga gamă de produse Jaguar, inclusiv modelele de clasă premium XE, XF, precum şi la cele SUV F-Pace și E-Pace, la modelul sportiv F-type și cel mai recent și cel mai dorit automobil electric - I-PACE.

Jaguar I-PACE sînt automobile electrice care îşi așteaptă proprietarii. Automobilul ecologic, inteligent și sigur, I-PACE asigură caracteristicile sportive eficiente, tehnologiile intelectului artificial de nouă generație (AI), iar caracterul practic al SUV-ului cu cinci locuri, ridică Jaguar-ul, plasîndu-l în fruntea revoluției automobilelor electrice.

Centrul Auto Land Rover îi oferă clientului posibilitatea de a alege Discovery sau Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Evoque sau Range Rover Sport, sau Range Rover Velar, care a obținut numeroase premii.

De la noul Centru Auto, clienții vor putea achiziționa haine de brand și accesorii de calitate premium atît pentru adulți, cît și pentru copii.

Dezvoltarea vînzărilor de automobile rulate în cadrul programului Jaguar Land Rover Approved se extinde semnificativ. Oferim 10 zone expoziționale pentru autoturisme second hand, care trec cea mai riguroasă selectare și pregătire. Toate aceste autoturisme au documente legale și au fost deservite numai la dealerul autorizat. Fiecare automobil este testat şi pregătit în baza a 165 de puncte, iar fiabilitatea sa este garantată de un program de protecție împotriva defecțiunilor.

Zilele acestea, Land Rover își sărbătorește aniversarea de 70 de ani şi în cinstea acestui eveniment au fost prezentate două autoturisme exclusive - Series I Land Rover, anul fabricaţiei 1948 și Jaguarul I-Pace electric.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:

022 578 922

 Despre distribuitorul local:

Compania DAAC Hermes este importatorul exclusiv a 11 branduri auto din Republica Moldova, începînd din anul 1996.

Circa 12 ani, autoturismele de marca Land Rover îi fac pe proprietarii lor fericiți, oferindu-le confort de clasă înaltă şi tehnologii avansate.

În fiecare an autoturismele Jaguar cuceresc tot mai mult inimile moldovenilor, care preferă acest brand, de mai bine de 9 ani deja.

 Despre Compania Jaguar Land Rover:

Jaguar Land Rover este una dintre cele mai mari companii-producătoare de automobile din Marea Britanie, fiind fondată în baza a două mărci de automobile britanice reprezentative: Land Rover, producătorul mondial de automobile de clasa premium full-drive; și Jaguar, unul dintre cele mai bune autoturisme sportive de lux din lume.

Jaguar Land Rover doreşte să ofere autoturisme de calitate, de ultimă generație, care să le dea clienților posibilitatea experienței de a prefera acest brand de automobile întreaga viață. Produsele Jaguar Land Rover se bucură de popularitate în întreaga lume.

În anul 2017, Jaguar Land Rover a vîndut 621 109 de autovehicule în 130 de țări, totodată, de menţionat că 80% din automobile fiind vîndute în afara Regatului Unit al Marii Britanii.

Inovațiile Jaguar Land Rover sînt introduse continuu: anul viitor vor fi cheltuite circa 4 miliarde de lire sterline pentru crearea noilor produse, inclusiv cheltuieli capitale.

Din anul 2020, toate autoturismele Jaguar Land Rover noi vor fi electrificate, ceea ce le va oferi clienților o şi mai mare posibilitate de alegere.

Jaguar Land Rover va prezenta o gamă de modele de produse electrificate în serie, inclusiv automobilele complet electrice, hibride și automobilele plug-in hibrid, precum și va continua să propună autoturisme cu motoare moderne pe benzină și diesel.
 

Importator oficial în Moldova compania DAAC Hermes
- or.Chisianu str Calea Iesilor 14/1, tel,showroom:022 578 920
- or.Balti str,Stefan cel Mare 152, tel,showroom:231 24522
- or.Cahul str. Dunarii, 2, tel.: 299 414 00;
е-mail:  land-rover@daac-hermes.com

land-rover.md   jaguarcars.md

Alte noutăți

24.08.2021
Stimați clienți! Vă informăm că zilele de 28 și 30* august 2021 sunt zile lucrătoare, iar zilele de 27 și 31 august 2021 sunt zile libere. *Notă: data de 30 august 2021 programul de lu...
20.08.2021
  Muzica curăță sufletul de praful vieții cotidiene și nu numai, ea dă o aromă specială stării de spirit în avans, care se păstrează mult timp. Pe 19 septembrie 2021, la Teatrul Verde d...
17.12.2019
ECO-CURĂȚAREA MOTORULUI CU HIDROGEN! PRIMA DATĂ ÎN MOLDOVA DECARBONIZARE INTERNĂ. O decarbonizare internă a motorului în timp util are multe avantaje pentru motorul și buzunarul dvs....
19.09.2019
Autoservice DAAC Hermes Mazda îți oferă piese de origine la prețuri promoționale cu discount de pînă la 15%! În dependență de anul producerii mașinii tale, beneficiezi de reduceri...
10.06.2019
Această nouă reprezentanță face parte din expansiunea rapidă și continuă a Jaguar Land Rover pe piața europeană. Noul obiect va fi inaugurat de domnii Marco Santucci și Vasili Chirtoca. &nbs...