;
;

Programare Service Auto

1.Selectează marca automobilului 2.Selectează tipul formularului

Despre Service Auto

În scopul îmbunătățirii calității serviciilor pentru clienți și acordarea asistenței operative automobilului DVS a fost lansat site-ul daac-service.md.

Aici programați aflați noutați și faceți cunostință cu ofertele actuale ale centrului de deservire DAAC Hermes.

Vă propunem sa economisiți timpul pentru programarea la deservire a automobilului Dvs.

Cum mă programez?

Pentru efectua programarea este necesar să îndepliniți formularul indicînd datele necesare.
1. Selectează marca automobilului,
2. Selectează tipul formularului,
3. Completează datele personale,
4. Transmite cererea spre aprobare. Managerul revenie cu un apel pentru confirmare.
În caz că intervin modificari iar programarea deja este plasată rugăm sa ne contactați telefonic pentru a anula programarea.

Oferiți garanție pentru service?

Da. Toate operațiile care sunt efectuate la service-ul nostru beneficiază de garanție. Perioada de garanție variază în funcție de natura intervenției.

In cat timp pot lăsa mașina la dumneavoastra?

Puteți veni oricand cu autoturismul dumneavoastra la noi la service, de luni până vineri, între orele 8 și 19. Un consilier service va face recepția.

In cazul în care ajungeti spre finalul programului puteți opta sa lăsați vehiculul în parcarea noastră. Parcarea este monitorizata cu camere video, iar paza este asigurata de o agenție de pază și protecție.

Cat mă costă deservirea automobilului?

Pentru orice detalii legate de costul manoperei și/sau al pieselor auto, ne puteți contacta la telefon pentru a discuta cu un consilier mecanic.

Noutățile Companiei

20.09.2023
Pe 16 septembrie 2023, în Arena Chișinău a avut loc Automotive Forum Moldova 2023, organizat de AUTOMALL, având ca partener DAAC Hermes. Forumul a fost dedicat domeniului î...
30.08.2023
sursa Pavel Zingan Pe 3 septembrie, pe scena Teatrului Verde din parcul "Valea Morilor", veți putea auzi cele mai bune hituri ale estradei moldovenești din anii '60-'90. Regizorul concertul...
13.03.2023
NOILE OFERTE PENTRU VOLVO XC90! Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.  Performant. Sigur. Sofisticat. La fel ca tine. Alege modelul care redefinește SUV-ul de lux. XC90. Cu 7 l...
02.12.2022
Pentru mulți oameni, în special pentru cei care locuiesc în țări cu vreme schimb[toare, e obligatorie procurarea a 2 seturi de anvelope - unul pentru vară și unul pentru iarnă. Dar care es...
02.11.2022
De exemplu:  195/65 R15 91 T 195 - este lățimea anvelopei în mm. 65 - Proporționalitate, raportul înălțime profil/lățime. În cazul nostru, este egal cu 65%. Pur și simplu,...

Întrebări frecvente

Mi-a apărut o luminiță galbena pe bord. Ce fac?

Ne face o vizită. Vom identifica problema și vă vom comunica timpul și costul reparației.

De ce să efectuezi o inspecție programată a mașinii?

Deservirea tehnică programată (DT) este, în primul rând, prevenirea pentru diferite defecțiuni. Nu este necesar să așteptați ca o parte sau ansamblu a mașinii să defecteze. La urma urmei, reparațiile sunt întotdeauna mai scumpe. Inspecția periodică va ajuta la prevenirea unor posibile defecțiuni în etapele inițiale.

Chiar dacă aveți o mașină nouă de la un producător de renume mondial, legile fizicii acționează asupra acesteia la fel ca în orice altă unitate. În fiecare călătorie, mașina este expusă presiunilor mecanice: vibrații, presiune, încălzire, frecare. Piesele se uzează și se deformează în timp. Adăugați la aceasta influența factorilor de mediu: praf, apă, lumina soarelui, schimbările de temperatură. Chiar și o defecțiune mică amenință сг defecțiuni grave sau accidente. Prin urmare, este atât de important să diagnosticăm o mașină la timp.

Pentru mașinile noi este o condiție obligatorie pentru a beneficia de garanția producatorului.

Când se efectuiază deservirea sezonieră a automobilului?

Serservirea sezonieră se efectuează în timpul modificărilor de sezon, pentru a verifica dacă mașina este pregătită pentru condiții meteo noi. În condițiile zonei noastre climatice, o astfel de procedură este obligatorie și se efectuează cel puțin de două ori pe an. Un set de măsuri include cel puțin înlocuirea de anvelope. În plus, este recomandabil să verificați funcționarea sistemului de climatizare și încălzire.

De ce nu porneste masina la temperaturi reduse?

În cele mai multe cazuri, a baterie slăbită este vinovată pentru refuzul de pornire a unei mașini, în special la temperaturi reduse. Insa poate fi și  probleme cu alternatorul, uleiul folosit pentru masina se poate sa nu fie cel bun sau probleme la sistemul de alimentare cu combustibil. Toate aceste pot fi prevenite daca se face deservirea periodică la timp.

Cât de des trebuie să îmi duc maşina în service?

Manualul de utilizare al vehiculului conţine toate informaţiile legate de intervalele de revizie.

Ce trebuie să fac între revizii?

  • Verifică regulat nivelul uleiului de motor
  • Verifică regulat lamelele stergătoarelor şi nivelul lichidului pentru parbriz
  • Verifică regulat nivelul lichidului de răcire şi concentraţia de antigel
  • Verifică anvelopele pentru a depista deteriorările şi uzura
  • Verifică regulat sistemul de iluminare